Verkiezingen OWR, OKB & Enlight

Gepubliceerd op 07 september 2021 door Medewerker Communicatie

Wij zijn op zoek naar jou voor de Onderwijsraad, het Onderwijskwaliteitsbureau en Enlight!

Onderwijsraadstuvers: We zijn op zoek naar zeven enthousiaste studentenvertegenwoordigers die willen zetelen in de Onderwijsraad. Een derde van de studentenvertegenwoordigers moet van het minderheidsgeslacht zijn. Naast de effectieve leden zoeken we ook een aantal plaatsvervangende studentenvertegenwoordigers, die kunnen invallen indien een van de effectieve leden eens niet kan gaan. Klik hier het volledige functieprofiel.

Onderwijskwaliteitsbureau: We zijn op zoek naar een mannelijk effectief lid en een mannelijke opvolger voor het Onderwijskwaliteitsbureau (het OKB) voor een termijn van twee jaar. Je zal samen zetelen met één andere, vrouwelijke studentenvertegenwoordiger, die al een jaar in het OKB gezeteld heeft. In het tweede jaar van je termijn zal je dan samen zetelen met een nieuwe studentenvertegenwoordiger. Klik hier het volledige functieprofiel.

ENLIGHT Student-Coördinator: We zijn op zoek naar ENLIGHT student-coördinatoren om diens collega’s voor 2 jaar te vervoegen binnen ENLIGHT. De student-coördinatoren vertegenwoordigen de studenten van de Universiteit Gent binnen alle relevante vergaderingen op het ENLIGHT niveau. Ze leveren het studentenperspectief binnen de work package discussies. We zijn op zoek naar 2 coördinatoren. Wat zit er in voor jou? - Een internationale ervaring - Super interessant - Intercultureel en interdisciplinair - Je leert de EU kennen op een unieke manier - Je bouwt een interessant netwerk op van verschillende mensen uit de hele EU. Klik hier het volledige functieprofiel. English Version