Stem nu op jouw studentenvertegenwoordigers!

Gezocht: Medewerker Onderzoek & Inhoudelijk

Gentse Studentenraad 25 August 2024

De Gentse Studentenraad is de centrale studentenraad van de Universiteit Gent. Het is het overlegorgaan dat studentenvertegenwoordigers aan de Universiteit Gent samenbrengt, waaronder de rechtstreeks verkozen studentenvertegenwoordigers en facultaire studentenraden. De Gentse Studentenraad verdedigt de belangen van alle studenten aan de Universiteit Gent, enerzijds binnen de universiteit zelf, anderzijds op associatieniveau, stedelijk niveau en Vlaams niveau in de daartoe voorziene overlegorganen. Het is tevens de stem van de student in centrale bestuursorganen van de Universiteit Gent. Jaarlijks neemt de Gentse Studentenraad meerdere jobstudenten aan om haar bestuur te ondersteunen. Deze ondersteuning is heel divers, gaande van logistieke ondersteuning tot inhoudelijke medewerking. Concreet gaat dit over het schrijven van dossiers, het organiseren van vergaderingen, het organiseren van evenementen voor studentenvertegenwoordigers, enz.

Functiebeschrijving Als medewerker Onderzoek & Inhoudelijk (m/v/x) zal je je in de eerste plaats toeleggen op het opstellen van dossiers. Concreet zal je hiervoor opzoekingswerk verrichten omtrent sociale, studiegerelateerde en studentikoze onderwerpen, voorbereidende documenten opstellen voor werkgroepen (kleine vergaderingen rond een concreet onderwerp) en eventuele bevragingen of projecten hieromtrent (logistiek) ondersteunen. Daarnaast sta je ook in voor de notulen en de praktische inrichting van werkgroepen allerhande. Als laatste zal je ook mee instaan voor de algemene werking van de Gentse Studentenraad, over de verschillende beleidsdomeinen heen.

Aanbod Naast een goede verloning krijg je ook de kans je inhoudelijk verder te ontplooien binnen een jong en gedreven team in verschillende studentikoze domeinen. ● Waar mogelijk flexibele uren ● Verloning aan loonschaal 3.1 (16,72 euro/u) ● Een inhoudelijke en ondersteunende job waarbij je een waardevolle bijdrage levert aan studentenparticipatie ● Autonomie en verantwoordelijkheid ● Een jong en gedreven team ● Drie maanden vakantie en genoeg tijd tijdens de examens

Verwacht ● Je bent een student van de associatie UGent (HoWest, HoGent, Artevelde, UGent, KASK). ● Je werkt 10 uur per week - in onderling overleg - tijdens de lesweken gedurende het academiejaar 2024-2025. ● Je hebt interesse in inhoudelijk werk en onderzoek. ● Je bent proactief, autonoom en neemt voldoende initiatief. ● Je hebt een vlotte pen, bent nauwkeurig en correct in je schriftelijke communicatie. ● Je bent leergierig en kritisch ingesteld. ● Je bent organisatorisch sterk en bent een teamspeler. ● Je kan je flexibel opstellen en voldoende tijd vrijmaken voor de Gentse Studentenraad. ● Je hebt bij voorkeur ervaring in het opzoeken van data en opstellen van dossiers. ● Je hebt bij voorkeur ervaring met het uitvoeren van kwalitatief onderzoek. ● Je weet hoe je moet omgaan met gevoelige informatie.

Praktische informatie Interesse in deze vacature? Aarzel niet langer en stuur snel je CV, motivatiebrief van max. 1 A4 via vacature@gentsestudentenraad.be voor 12 september. Laat bij je sollicitatie ook weten of je beschikbaar bent in september voor een eventueel sollicitatiegesprek. Met vragen kan je ook steeds terecht bij bovenstaand e-mailadres.

Hopelijk tot snel!

Recent nieuws

Gezocht: Medewerker Financiën

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: Medewerker Onderzoek & Inhoudelijk

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: medewerker Event & Logistiek

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: Studieplekken Coördinator

Gentse Studentenraad

20 August 2024