Nieuwsoverzicht


Gentse Studentenraad zoekt medewerkers!

Gepubliceerd op 13 september 2018 door Gentse Studentenraad

Wil je een flexibele en geëngageerde studentenjob binnen een gedreven team? De Gentse Studentenraad zoekt momenteel naar een medewerker Administratief-Financieel en Administratieve Beleidsondersteuning om de dagelijkse werking te ondersteunen.

-Je staat mede in voor het opmaken van verslagen en het onderhouden van de communicatie

-Administratief-Financieel is mede-verantwoordelijk voor de onkosten en financiën van de Gentse Studentenraad

-Administratieve Beleidsondersteuning is mede-verantwoordelijk voor het opstellen van de dossiers

De aanstelling geldt gedurende de lesweken van het academiejaar (2x12) weken en belooft een gevarieerde uitdaging.

Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande vacature en mail jouw CV en motivatiebrief door naar info@gentsestudentenraad.be. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie, dan kan je mailen naar hetzelfde adres. Kandideren voor Staflid Communicatie kan tot en met 9 september.

Vacature Administratief-Financieel

Vacature Administratieve Beleidsondersteuning


Persbericht: Reactie Gentse Studentenraad rond reportage Pano

Gepubliceerd op 06 september 2018 door Gentse Studentenraad

De Gentse Studentenraad staat in eerste plaats voor een inclusief beleid. Iedere student dient elke kans te krijgen om zich optimaal te ontplooien in een veilige omgeving aan de Universiteit Gent. Onze organisatie wenst bijgevolg te onderstrepen dat racisme, discriminatie, seksisme en oproepen tot geweld geenszins getolereerd worden door de Gentse Studentenraad.

We dienen hierbij te benadrukken dat Schild & Vrienden een vereniging is die geenszins verbonden is met de Gentse Studentenraad, of met Universiteit Gent. Dries Van Langenhove is rechtstreeks verkozen in de Raad Van Bestuur van Universiteit Gent, en zetelt via dit mandaat als één van de twintig leden in onze Algemene Vergadering, maar hij spreekt níét namens de Gentse Studentenraad, het orgaan dat alle studentenvertegenwoordigers overkoepelt en samenbrengt.

Naar aanleiding van de Pano-reportage en de rol van studentenvertegenwoordiger Dries Van Langenhove binnen Schild & Vrienden, zullen wij dan ook net als UGent en de Vlaamse Jeugdraad in discussie gaan met onze studentenvertegenwoordigers, bekijken wat onze mogelijkheden zijn, en bekijken of we al dan niet hier gevolgen aan zullen geven.

Wij blijven de belangen van álle studenten verdedigen, onafhankelijk van nationaliteit, achtergrond of geaardheid. We hopen dit nog altijd samen met jullie te kunnen doen. Iedere student met vragen en/of bemerkingen hieromtrent mag ons altijd een berichtje sturen.


Gezocht: Staflid Communicatie

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 door Gentse Studentenraad

Ben je graag bezig met social media en communicatie en zoek je nog een studentenjob voor het komende academiejaar? Kom dan solliciteren bij de Gentse Studentenraad als staflid Communicatie.

  • Bouw en werk mee aan het communicatiebeleid van de Gentse Studentenraad naar de buitenwereld toe
  • Maak posters en graphics in het kader van verschillende projecten en de studentenvertegenwoordiging
  • Help mee aan de algemene ondersteuning van de Gentse Studentenraad

De positie geldt voor het hele academiejaar (2x12weken) waarbij je de uren in samenspraak kan kiezen.

Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande vacature en mail jouw CV en motivatiebrief door naar info@gentsestudentenraad.be. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie, dan kan je mailen naar hetzelfde adres. Kandideren voor Staflid Communicatie kan tot en met 9 september.

Ontdek de vacature!


Gezocht: Staflid Administratie en Financiën

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 door Gentse Studentenraad

Ben je op zoek naar een flexibele en gevarieerde studentenjob binnen een team van geëngageerde studenten? Kom solliciteren bij de Gentse Studentenraad als staflid Administratie en Financiën.

  • Maak verslagen op van vergaderingen
  • Hou de boekhouding bij
  • Ondersteun de algemene werking van de Gentse Studentenraad.

De positie geldt voor het hele academiejaar (2x12weken) waarbij je de uren in samenspraak kan kiezen.

Meer informatie? Lees dan de onderstaande vacature en mail jouw CV en motivatiebrief door naar info@gentsestudentenraad.be. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie, dan kan je mailen naar hetzelfde adres. Kandideren kan tot en met 9 september.

Ontdek de vacature!


Gezocht: Staflid Onderwijs

Gepubliceerd op 22 augustus 2018 door Gentse Studentenraad

Op zoek naar een écht interessante studentenjob? Interesse in onderwijs en onderwijsbeleid? Wil je de wereld - toch aan de UGent - verbeteren voor toekomstige generaties? Kom werken bij de Gentse Studentenraad als Staflid Onderwijs!

✔ Help bij de voorbereiding en uitwerking van dossiers als actief leren, lesopnames en oriëntering ✔ Organiseer en analyseer mee eigen onderzoek ✔ Ondersteun de organisatie van de Werkgroep Onderwijs

Wie weet sta jij zo mee aan de wieg van de nieuwe grote verwezenlijking zoals het afschaffen van giscorrectie, tegenhouden van de hervorming van het academiejaar of invoeren van de lesvrije week! Deze vacature is bijzonder interessant voor studenten pedagogie, onderwijspsychologie of onderwijssociologie en aanverwante studies, maar elke AUGent-student is welkom!

Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande vacature en mail jouw CV en motivatiebrief door naar info@gentsestudentenraad.be en onderwijs@gentsestudentenraad.be. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie, dan kan je mailen naar hetzelfde adres. Kandideren voor Staflid Onderwijs kan tot en met 2 september.

Ontdek de vacature!