Nieuwsoverzicht


Vacature Financieel medewerker

Gepubliceerd op today door Coördinator

Onverwacht hebben we nog een vacature voor een studentenjob bij de Gentse Studentenraad, namelijk als financieel medewerker! Hou jij van cijfertjes, spreadsheets en orde in de chaos? Kijk dan snel naar de vacature!

Solliciteren is mogelijk tot 4 oktober, door je CV en motivatiebrief naar vacature@gentsestudentenraad.be te sturen. Hopelijk tot snel!


Vacature: Student-coördinator Onderwijskwaliteitszorg

Gepubliceerd op 11 september 2021 door Coördinator

De UGent implementeerde een nieuw onderwijskwaliteitssysteem vanaf januari 2021, de Eigen Regie 2.0. Om de studentenparticipatie in onderwijskwaliteitszorg verder te bestendigen en te versterken, zullen in de Eigen Regie 2.0 complementair aan de bestaande studentenparticipatie-initiatieven, ‘studentenreflecties’ als kwaliteitszorginstrument worden ingezet. Om de bevragingen en/of focusgesprekken op te volgen worden student-coördinatoren ingezet, die fungeren als aanspreekpunten voor studentenvertegenwoordigers vanuit de opleidingen. Dit voor 2x12 lesweken, 1 dag per week. Meer informatie over het takenpakket en de verloning kan je vinden in deze link.

Interesse? Stuur dan je CV, motivatiebrief en beschikbaarheden door naar vacature@gentsestudentenraad.be voor 23 september 2021! Met vragen kan je ook via dit e-mailadres terecht!


Verkiezingen OWR, OKB & Enlight

Gepubliceerd op 07 september 2021 door Medewerker Communicatie

Wij zijn op zoek naar jou voor de Onderwijsraad, het Onderwijskwaliteitsbureau en Enlight!

Onderwijsraadstuvers: We zijn op zoek naar zeven enthousiaste studentenvertegenwoordigers die willen zetelen in de Onderwijsraad. Een derde van de studentenvertegenwoordigers moet van het minderheidsgeslacht zijn. Naast de effectieve leden zoeken we ook een aantal plaatsvervangende studentenvertegenwoordigers, die kunnen invallen indien een van de effectieve leden eens niet kan gaan. Klik hier het volledige functieprofiel.

Onderwijskwaliteitsbureau: We zijn op zoek naar een mannelijk effectief lid en een mannelijke opvolger voor het Onderwijskwaliteitsbureau (het OKB) voor een termijn van twee jaar. Je zal samen zetelen met één andere, vrouwelijke studentenvertegenwoordiger, die al een jaar in het OKB gezeteld heeft. In het tweede jaar van je termijn zal je dan samen zetelen met een nieuwe studentenvertegenwoordiger. Klik hier het volledige functieprofiel.

ENLIGHT Student-Coördinator: We zijn op zoek naar ENLIGHT student-coördinatoren om diens collega’s voor 2 jaar te vervoegen binnen ENLIGHT. De student-coördinatoren vertegenwoordigen de studenten van de Universiteit Gent binnen alle relevante vergaderingen op het ENLIGHT niveau. Ze leveren het studentenperspectief binnen de work package discussies. We zijn op zoek naar 2 coördinatoren. Wat zit er in voor jou? - Een internationale ervaring - Super interessant - Intercultureel en interdisciplinair - Je leert de EU kennen op een unieke manier - Je bouwt een interessant netwerk op van verschillende mensen uit de hele EU. Klik hier het volledige functieprofiel. English Version


Vacature medewerker Durf Doen

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 door Coördinator

De Gentse Studentenraad zet, naast haar rol als centraal overlegorgaan, tevens haar schouders onder het project Durf Doen. Dit is een project en website die nieuwe en minder nieuwe studenten wil stimuleren hun sociaal en cultureel (verenigings)leven binnen de universiteit uit te bouwen. Dit willen we onder andere doen met een fysieke aanwezigheid op de Student Kick-Off. De Student Kick-Off is het grootste eendagsfestival van Vlaanderen, dat een startschot geeft aan het nieuwe academiejaar in de studentenstad Gent. Op dit evenement is er ook een Student Village, waar je als student kan kennismaken met wat de studentenstad te bieden heeft.

Als praktisch medewerker voor Durf Doen zal je je op 29 september inzetten voor het bekendmaken van het studentenleven onder studenten. Concreet zal je studenten aanspreken in de Student Village, hen info geven over Durf Doen en hen aanzetten de quiz op de website (www.durfdoen.be/quiz) in te vullen. Naargelang het resultaat van de quiz verwijs je hen door naar de ideale verenigingen in de Student Village. Je helpt ook met het verspreiden van promomateriaal. Daarnaast help je ook met de opzet en afbraak van de stand.

Meer informatie over het takenpakket en de verloning kan je vinden in deze link.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief door voor 7 september 2021. Met vragen over de vacature kan je steeds terecht bij durfdoen@gentsestudentenraad.be.


Vacatures medewerkers administratie, onderwijs, inhoudelijk & participatie

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 door Coördinator

Jaarlijks neemt de Gentse Studentenraad meerdere jobstudenten aan om haar bestuur te ondersteunen. Deze ondersteuning is heel divers, gaande van logistieke ondersteuning tot inhoudelijk medewerking. Concreet gaat dit over het schrijven van dossiers, het organiseren van vergaderingen, het organiseren van evenementen voor studentenvertegenwoordigers, enz.

Voor komend academiejaar hebben we daarom weer verschillende vacatures die open staan!

Wil jij graag helpen met de organisatie en verslaggeving van de Algemene Vergadering? Kijk dan zeker eens naar de vacature voor administratief medewerker! Duik je graag in inhoudelijke dossiers en wil je meewerken aan de actuele onderwerpen waar de Gentse Studentenraad aan werkt? Dan is inhoudelijk medewerker iets voor jou. Wil je meewerken aan de dossiers rond onderwijs en de bestuurders onderwijs ondersteunen? Bekijk dan zeker eens de vacature voor medewerker onderwijs! Ben je communicatief sterk en enthousiast om studentenparticipatie mee te ondersteunen? Zit evenementen organiseren in jouw bloed? Dan klink jij een goede kandidaat voor medewerker participatie!

Meer informatie over het takenpakket en over de verloning kan je telkens vinden in de links hierboven.

Heb je interesse? Stuur dan je CV, motivatiebrief en beschikbaarheden door naar vacature@gentsestudentenraad.be voor 6 september 2021. Ook met vragen over de vacatures kan je bij dit e-mailadres terecht!