Stem nu op jouw studentenvertegenwoordigers!

Gezocht: Studieplekken Coördinator

Gentse Studentenraad 20 August 2024

De Gentse Studentenraad is de centrale studentenraad van de Universiteit Gent. Naast een overlegplatform ondersteunt de Gentse Studentenraad ook verschillende projecten. Voor één van die projecten, de studieplekken die worden opengehouden door de facultaire studentenraden (FSR’s), zoekt de Gentse Studentenraad een student-coördinator. Je helpt met de organisatie van de plekken en bent het centraal aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Functiebeschrijving - Je staat in nauw contact met de FSRs die de studieplekken inrichten. Je helpt hen waar nodig met de organisatie van de studieplekken. - Je helpt FSRs die nog geen studieplek organiseren met het organiseren hiervan. Contact met hun opnemen. Uitleggen hoe de site werkt, meehelpen met het opstellen van shiften lijst, promotie,etc. - Je helpt vrijwilligers met vragen, of helpt hun als ze problemen ondervinden. - Je verzorgt communicatie tussen de GSR en de meewerkende partijen (Stad Gent, Hoger Onderwijs instellingen, UGent, Energie en auditoriumbeheer van de UGent). - Je beantwoordt vragen van studenten die binnenkomen op het daarvoor opgesteld mailadres. - Je werkt verder aan het automatiseren van onze studieplekken werking, in samenwerking met de aangestelde webdeveloper.

Wat we verwachten: - Je bent een student van de associatie UGent (HoWest, HoGent, Artevelde, UGent). - Je werkt gemiddeld 8 uur per week wat betreft de organisatie van de studieplekken en het aanvullen van de blokmap als ook studieplekken platform. gedurende het hele academiejaar (+/- 46 weken per jaar). - Je hebt een lichtere examenperiode of je hebt voldoende tijd tijdens de examenperiodes, zowel wat betreft het eerste en tweede semester, alsook tijdens de herexamens (vooral het verzorgen van mailverkeer). - Je studeert tijdens de blokperiode bij voorkeur in Gent, zodat je snel kan inspringen bij problemen. - Je hebt organisatorische skills. - Je bent communicatief vaardig, zowel in schriftelijke (digitale) communicatie als telefonisch. - Je kan een team van vrijwilligers aansturen - Je hebt ervaring met Microsoft Office en kan overweg met het Google Drive environment.
- Je bent bereid om wekelijks verslag uit te brengen of het Dagelijks bestuur op de hoogte houden van je vorderingen. - Je bent in staat om zelfstandig een project van begin tot eind uit te voeren en op te volgen.

Aanbod We bieden een inhoudelijke job aan waarbij je iets bijdraagt aan de studentenpopulatie Je hebt doorgaans flexibele uren. Werklast is vooral periodisch gebonden Je krijgt een verloning aan loonschaal 3.1 conform de tarieven van de Jobdienst van de UGent (ongeveer 16,72 euro per uur).

Praktische informatie Je werkt gemiddeld 8 uur per week en dit vanaf 23/09/2024 tot en met 02/02/2025, van 10/02/2025 tot en met 06/07/2025 en vanaf 14/07/2025 tot en met De periodes tijdens de blok zelf is het voornamelijk beantwoorden van mails tussen studenten en partners. Daarna is het vooral voorbereidend werk. De werkbelasting kan variëren en niet elke week vraagt het vaste aantal uren. Tijdens de blok- en examenperiodes zal er een hogere werklast zijn. Het vergt dus enige flexibiliteit.

Interesse in deze vacature? Solliciteren kan tot en met 08/09/2024 door je CV én motivatiebrief te sturen naar vacature@gentsestudentenraad.be. Laat bij je sollicitatie ook weten wanneer je beschikbaar bent op 11, 12 of 13 september voor een eventueel sollicitatiegesprek. Met vragen kan je ook steeds terecht bij bovenstaand e-mailadres.

Hopelijk tot snel!

Recent nieuws

Gezocht: Medewerker Financiën

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: Medewerker Onderzoek & Inhoudelijk

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: medewerker Event & Logistiek

Gentse Studentenraad

25 August 2024

Gezocht: Studieplekken Coördinator

Gentse Studentenraad

20 August 2024