Student Stemt: meer info over kandidaatstelling!

Vacature medewerker Durf Doen

Coördinator 23 August 2021

De Gentse Studentenraad zet, naast haar rol als centraal overlegorgaan, tevens haar schouders onder het project Durf Doen. Dit is een project en website die nieuwe en minder nieuwe studenten wil stimuleren hun sociaal en cultureel (verenigings)leven binnen de universiteit uit te bouwen. Dit willen we onder andere doen met een fysieke aanwezigheid op de Student Kick-Off. De Student Kick-Off is het grootste eendagsfestival van Vlaanderen, dat een startschot geeft aan het nieuwe academiejaar in de studentenstad Gent. Op dit evenement is er ook een Student Village, waar je als student kan kennismaken met wat de studentenstad te bieden heeft.

Als praktisch medewerker voor Durf Doen zal je je op 29 september inzetten voor het bekendmaken van het studentenleven onder studenten. Concreet zal je studenten aanspreken in de Student Village, hen info geven over Durf Doen en hen aanzetten de quiz op de website (www.durfdoen.be/quiz) in te vullen. Naargelang het resultaat van de quiz verwijs je hen door naar de ideale verenigingen in de Student Village. Je helpt ook met het verspreiden van promomateriaal. Daarnaast help je ook met de opzet en afbraak van de stand.

Meer informatie over het takenpakket en de verloning kan je vinden in deze link.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief door voor 7 september 2021. Met vragen over de vacature kan je steeds terecht bij durfdoen@gentsestudentenraad.be.

Recent nieuws

Gezocht: IT medewerker voor leerplatform Studium

Gentse Studentenraad

19 March 2024

Infomoment Student Stemt 2024

Gentse Studentenraad

11 March 2024

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023