Vacatures medewerkers administratie, onderwijs, inhoudelijk & participatie

Coördinator 23 August 2021

Jaarlijks neemt de Gentse Studentenraad meerdere jobstudenten aan om haar bestuur te ondersteunen. Deze ondersteuning is heel divers, gaande van logistieke ondersteuning tot inhoudelijk medewerking. Concreet gaat dit over het schrijven van dossiers, het organiseren van vergaderingen, het organiseren van evenementen voor studentenvertegenwoordigers, enz.

Voor komend academiejaar hebben we daarom weer verschillende vacatures die open staan!

Wil jij graag helpen met de organisatie en verslaggeving van de Algemene Vergadering? Kijk dan zeker eens naar de vacature voor administratief medewerker! Duik je graag in inhoudelijke dossiers en wil je meewerken aan de actuele onderwerpen waar de Gentse Studentenraad aan werkt? Dan is inhoudelijk medewerker iets voor jou. Wil je meewerken aan de dossiers rond onderwijs en de bestuurders onderwijs ondersteunen? Bekijk dan zeker eens de vacature voor medewerker onderwijs! Ben je communicatief sterk en enthousiast om studentenparticipatie mee te ondersteunen? Zit evenementen organiseren in jouw bloed? Dan klink jij een goede kandidaat voor medewerker participatie!

Meer informatie over het takenpakket en over de verloning kan je telkens vinden in de links hierboven.

Heb je interesse? Stuur dan je CV, motivatiebrief en beschikbaarheden door naar vacature@gentsestudentenraad.be voor 6 september 2021. Ook met vragen over de vacatures kan je bij dit e-mailadres terecht!

Recent nieuws

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023

Gentse Studentenraad na aanstelling Reuzegommer

Gentse Studentenraad

04 September 2023

Gentsestudentenraad zoekt Cultour Coördinator

Gentse Studentenraad

15 May 2023