Vacature IT-medewerker Gentse Studentenraad

Gepubliceerd op 09 augustus 2021 door Vacature

Om het vertegenwoordigen van alle studenten te faciliteren, beschikt de Gentse studentenraad over een bescheiden IT-infrastructuur. Deze omvat een eigen website, net als websites voor alle Facultaire Studentenraden (indien ze hier gebruik van willen maken) - bv. FRiS. Bovendien zijn er event-specifieke websites, zoals de website voor de studentenverkiezingen: stuver2020.

Aan die websites moeten nog een aantal zaken opgelost en verbeterd worden. Daarnaast komen er doorheen het jaar ook heel wat vragen binnen om zaken aan te passen, toe te voegen, etc. Naast dit basis onderhoudswerk passeren er af en toe ook andere zaken die tijdelijk zijn en enkele weken je aandacht vragen, zoals bv. DurfDoen.

Kortom: het is jouw taak om de digitale infrastructuur van de Gentse Studentenraad te onderhouden en verbeteren en te helpen inspelen op de altijd veranderende noden van het studentenleven.

Heb je interesse in deze job, stuur dan je CV en motivatiebrief (max. 1 AV) naar vacature@gentsestudentenraad.be vóór 23 augustus 2021. Alle informatie over de vacature alsook het takenpakket en de verloning kan je hier vinden.

Heb je nog vragen over deze vacature? Stuur dan gerust een mailtje naar digitalisering@gentsestudentenraad.be!