Verkozen bestuur voor 2021-2022

Celine Callewaert 05 May 2021

Zonet vonden onze bestuursverkiezingen plaats voor academiejaar 2021-2022.

Ruxandra Bighiu en Sara Helsen zijn verkozen als bestuurder Participatie, Tim Ongenae als bestuurder Onderwijs, Floris Coenders als bestuurder Extern en Mathijs van Noort als bestuurder Digitalisering. Jarne Ghijsels is verkozen als beleidsverantwoordelijke Mentaal Welbevinden en Rafael Garcia als beleidsverantwoordelijke Gender en diversiteit. Sara Helsen is vervolgens verkozen als ENLIGHT Coördinator (1 jaar).

Eerder werd Ben De Slagmulder al verkozen als voorzitter en Thalita De Cuyper als ondervoorzitter voor academiejaar 2021-2022.

Het team kan zeker nog extra enthousiasme gebruiken! We zoeken nog een bestuurder Sociaal en ENLIGHT Coördinator (2 jaar). Ook kan je zelf nog een functie als bestuurder of beleidsverantwoordelijke voorstellen of de huidige functies versterken.

Alle informatie rond de kandidaatstelling, verkiezing en een uitgebreide functiebeschrijving kan je lezen in de functieprofielen op de website. Met vragen rond de verkiezingen, kandidaatstelling en procedure kan je terecht bij de verkiezingscommissie via bestuursverkiezingen@gentsestudentenraad.be en met vragen over de functie en de invulling ervan bij voorzitter@gentsestudentenraad.be.

Recent nieuws

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023

Gentse Studentenraad na aanstelling Reuzegommer

Gentse Studentenraad

04 September 2023

Gentsestudentenraad zoekt Cultour Coördinator

Gentse Studentenraad

15 May 2023