Verkiezingen bestuur 2021-2022

Celine Callewaert 23 April 2021

Heb jij een aantal ideeën of topics waarrond je wil werken? Zet jij je graag in voor anderen of ben je gepassioneerd door een thema?

De Gentse Studentenraad zoekt een nieuw bestuur voor 2021-2022!

De voorzitter en ondervoorzitter werden net verkozen maar er zijn nog heel wat bestuursfuncties in te vullen.

Wil jij het onderwijs- en de onderwijskwaliteit mee opvolgen? Dan is bestuurder Onderwijs iets voor jou. Eerder zin in het opvolgen van alle sociale thema's zoals de homes en studentenresto's? Kijk dan eens naar bestuurder Sociaal. Wil je de UGent en het onderwijs mee naar de 21ste eeuw tillen? Ga dan voor bestuurder Digitalisering. Heb je eerder wat ideetjes om de participatie te verbeteren? Dan is bestuurder Participatie perfect. Ben je liever breder bezig dan het universiteitslevel? De bestuurder Extern is de contactpersoon tussen de Gentse Studentenraad en stad Gent, VVS, ...

Ook kan je opkomen als beleidsverantwoordelijke voor een onderwerp waarvoor jij je wilt inzetten zoals Mentaal Welbevinden, Statistiek, Gender&Diversiteit, Duurzaamheid, ...

Alle informatie rond de kandidaatstelling, verkiezing en een uitgebreide functiebeschrijving kan je lezen in de functieprofielen op de website. Op zaterdag 24/04 om 14u houden we ook een infomoment. Elke functie zal kort toegelicht worden waarna jullie voldoende tijd zullen hebben om hier vragen over te stellen.

Stuur je kandidatuur in voor 29/04. De verkiezing zelf gaat door op de algemene vergadering van 04/05.

Met vragen rond de verkiezingen, kandidaatstelling en procedure kan je terecht bij de verkiezingscommissie via bestuursverkiezingen@gentsestudentenraad.be en met vragen over de functie en de invulling ervan bij voorzitter@gentsestudentenraad.be.

Recent nieuws

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023

Gentse Studentenraad na aanstelling Reuzegommer

Gentse Studentenraad

04 September 2023

Gentsestudentenraad zoekt Cultour Coördinator

Gentse Studentenraad

15 May 2023