Student Stemt: meer info over kandidaatstelling!

Gezocht: Staflid Onderwijs

Gentse Studentenraad 22 August 2018

Op zoek naar een écht interessante studentenjob? Interesse in onderwijs en onderwijsbeleid? Wil je de wereld - toch aan de UGent - verbeteren voor toekomstige generaties? Kom werken bij de Gentse Studentenraad als Staflid Onderwijs!

✔ Help bij de voorbereiding en uitwerking van dossiers als actief leren, lesopnames en oriëntering ✔ Organiseer en analyseer mee eigen onderzoek ✔ Ondersteun de organisatie van de Werkgroep Onderwijs

Wie weet sta jij zo mee aan de wieg van de nieuwe grote verwezenlijking zoals het afschaffen van giscorrectie, tegenhouden van de hervorming van het academiejaar of invoeren van de lesvrije week! Deze vacature is bijzonder interessant voor studenten pedagogie, onderwijspsychologie of onderwijssociologie en aanverwante studies, maar elke AUGent-student is welkom!

Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande vacature en mail jouw CV en motivatiebrief door naar info@gentsestudentenraad.be en onderwijs@gentsestudentenraad.be. Wil je eerst nog meer informatie over deze functie, dan kan je mailen naar hetzelfde adres. Kandideren voor Staflid Onderwijs kan tot en met 2 september.

Ontdek de vacature!

Recent nieuws

Gezocht: IT medewerker voor leerplatform Studium

Gentse Studentenraad

19 March 2024

Infomoment Student Stemt 2024

Gentse Studentenraad

11 March 2024

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023