Enthousiaste medewerkers gezocht!

Ondervoorzitter 21 August 2022

De Gentse studentenraad is voor volgend academiejaar op zoek naar verschillende medewerkers om het dagelijks bestuur en hun werking te ondersteunen op verschillende vlakken. Ben je geïnteresseerd in financiën, onderwijs of administratie? Ben jij goed in design en socials beheren? Heb je een hart voor studentenraden en wil je hen graag ondersteunen? Ben je eerder een persoon die zijn zinnen wil zetten op een thematisch dossier of graag helpt met een communicatiestrategie uit te denken voor de GSR? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De verschillende vacatures kan je hier vinden: - financieel medewerker - medewerker design en communicatie - administratief medewerker - inhoudelijk medewerker - medewerker ondersteuning - medewerker onderwijs - medewerker participatie

Solliciteren is mogelijk tot en met 6 september via vacature@gentsestudentenraad.be. Voeg je CV en motivatiebrief toe. Laat bij je sollicitatie ook weten of je beschikbaar bent op 12, 13, 14 en 15 september voor een eventueel sollicitatiegesprek. De solliciatiegesprekken vinden bij voorkeur op deze data plaats.

Met vragen kan je terecht bij info@gentsestudentenraad.be

Recent nieuws

GSR zoekt IT-medewerker

Mattias Niels

13 November 2023

RvB Stuver gezocht!

Gentse Studentenraad

07 September 2023

Gentse Studentenraad na aanstelling Reuzegommer

Gentse Studentenraad

04 September 2023

Gentsestudentenraad zoekt Cultour Coördinator

Gentse Studentenraad

15 May 2023